Fenerbahce vastu Union St. Gilloise 2024-09-26 koefitsiendid ja analüüs

UEFA Euroopa Liiga – Fenerbahçe vs Union St. Gilloise

Turniir: UEFA Europa League, Alagrupimäng – 1
Meeskonnad: Fenerbahçe vs Union St. Gilloise
Toimumiskoht: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, İstanbul
Kuupäev ja Kellaaeg: 26. september 2024, 19:45 kohaliku aja järgi

Mängupildi analüüs

Fenerbahçe kohtub Union St. Gilloise'ga UEFA Euroopa Liiga alagrupikohtumises. Fenerbahçe, Türgi tippklubi, mängib koduväljakul, kus nad on sageli olnud tugevad vastased. Mängu ilm on selge taevas hommikul ja osaliselt pilves pärastlõunal, mis loob ideaalsed tingimused jalgpalliks.

Fenerbahçe on Süper Lig'is näidanud tugevat vormi, olles viimastes mängudes saanud muljetavaldavaid võite. Erilist tähelepanu väärivad ründajad Edin Džeko ja Dusan Tadic, kes on regulaarselt leidnud tee vastaste väravasse. Kuid nende vormi mõjutavad vigastused – R. Kent on treeneri otsusel mängust väljas ja B. Osayi-Samuel pahkluuvigastusega.

Union St. Gilloise on Belgi liigas olnud stabiilses vormis, kuid on viimasel ajal raskustes löömise ja võitude kogumisega. Näiteks kaitsemängijad Christian Burgess ja Ross Sykes hoiavad meeskonda kaitsetöös kindlana. Nende ründaja Henok Teklab on aga jalavigastusega ning see võib mõjutada meeskonna ründeefektiivsust.

Kodumeeskonna eelmised mängud

2024-09-21: Fenerbahçe 1 – 3 Galatasaray (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, İstanbul)
2024-09-15: Kasimpasa 0 – 2 Fenerbahçe (Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu, İstanbul)
2024-08-30: Fenerbahçe 3 – 0 Alanyaspor (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, İstanbul)
2024-08-25: Rizespor 0 – 5 Fenerbahçe (Çaykur Didi Stadyumu, Rize)
2024-08-17: Goztepe 2 – 2 Fenerbahçe (Göztepe Gürsel Aksel Stadı, Izmir)

Võõrsil meeskonna eelmised mängud

2024-09-20: Standard Liege 0 – 0 Union St. Gilloise (Stade Maurice Dufrasne, Luik)
2024-09-15: Antwerp 2 – 0 Union St. Gilloise (Bosuilstadion, Deurne)
2024-09-01: Union St. Gilloise 0 – 0 Anderlecht (Stade Joseph Mariën, Brussels)
2024-08-25: St. Truiden 0 – 0 Union St. Gilloise (Daio Wasabi Stayen Stadium, St.-Trond)
2024-08-16: Union St. Gilloise 1 – 0 Charleroi (Stade Joseph Mariën, Brussels)

Vormikõver

Fenerbahçe on viimasel ajal näidanud muljetavaldavat vormi, võites enamikku oma mänge ja näidates head ründemängu. Nad on skoorinud palju väravaid ja nendega tuleb alati arvestada. Union St. Gilloise seevastu pole oma viimastes mängudes palju väravaid löönud, kuid nad on näidanud tugevat kaitsemängu viigimängudes ja nende kaitse peab olema Fenerbahçe rünnakutega ettevaatlik.

Kodumeeskonna vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijad

  • R. Kent – Treeneri otsus
  • B. Osayi-Samuel – Pahkluuvigastus

Võõrsil meeskonna vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijad

  • H. Teklab – Jalamurd

Head potentsiaalsed panused mängule

Fenerbahçe on favoriit selle mängu võitmiseks oma koduväljakul. Early goal from Fenerbahçe on võimalik, arvestades nende tugevat algvormi. Union St. Gilloise võib keskenduda rohkem kaitsetegevusele ning ootab kontrarünnakuid. Siin on mõned ideed panustamiseks:

  • Fenerbahçe võidab – Koef: 1.65
  • Mõlemad meeskonnad löövad värava – Koef: 1.80
  • Üle 2.5 värava mängus – Koef: 1.80
  • Fenerbahçe lööb esimese värava – Koef: 1.44
  • Chrisitan Burgess saab kollase kaardi – Koef: 2.60

Kollased kaardid

Christian Burgess Union St. Gilloise’ist on mängija, kes võib suure tõenäosusega saada kollase kaardi, arvestades tema positsiooni kaitseliinis ja eelsoodumust tegeleda rohke kontaktväljaku mänguga. Samuti tasub jälgida Franca Rodrigo Becao Fenerbahçe'ist, kes mängib agressiivset kaitsemängu ja võib samuti kaardi teenida.

Võtmemängijad

Fenerbahçe – Edin Džeko

Edin Džeko on Fenerbahçe võtmemängija tänu oma ründevõimalustele ja skoorimisvõimele. Viimased esitused on näidanud tema võimet murda läbi vastaste kaitse ja luua ohtlikke võimalusi. Ennustus: üks värav ja vähemalt kolm lööki väravale.

Union St. Gilloise – Christian Burgess

Christian Burgess on võtmemängija Union St. Gilloise’ist. Ta on kaitseliinis kindel ja tema peamised ülesanded on vastase rünnakute likvideerimine ja positsioneerimise poolest meeskonna juhendamine. Tema roll selle mängu ajal on äärmiselt oluline, et hoida Fenerbahçe ründajaid kontrolli all. Ennustus: vähemalt kolm edukat takistamist ja üks kollane kaart.

300€
Boonus ilma panustamisnõueteta.
0
Tasuta spinnid.
5.0
Respin on Pay N Play kasiino, mis pakub tasuta tervitusboonust kuni 300 eurot. See raha antakse 30 vooru jooksul (10 € iga vooru kohta) iga 400 teenitud XP eest. Samuti saad rakeback- ja cashback-boonuseid kogu oma mängimise eest.
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta
0
Tasuta spinnid.
5.0
Epicbet on suutnud koondada kõik, mida mängija soovib, ühte kohta. See on nii eepiline kasiino kui ka eepiline kihlvedude sait. Olles samas piisavalt helde, et pakkuda tervitusboonust kuni 300 eurot ilma panustamisnõueteta JA nii rakeback- kui ka cashback-programme KÕIGILE oma mängijatele. Sellest paremaks ei saa!
100€
Tervitusboonus.
0
Tasuta spinnid.
4.8
Optibet oli üks esimesi litsentseeritud kasiinosid Eestis ja on endiselt üks parimaid. Alusta oma seiklust siin 100% boonusega kuni 100€.
150€
100-300% Tervitusboonus.
50
Tasuta spinnid.
4.8
Coolbet on üks tuntumaid kasiinosid Eestis. Siin saad valida, kas mängida 100% kasiinoboonusega kuni 150€ + 50 tasuta spinni Book of Dead mänguautomaadis või 300% kasiinoboonusega, kus hoiustad 10€ ja saad mängida 40€.
100€
Kihlvedude või kasiino boonus.
100
Tasuta spinnid.
4.5
X3000 on Eesti Pay N Play kasiino, mis pakub 100% boonust kuni 100 €. Kasiinomängijad saavad 100 tasuta lisakäiku ja kihlvedude mängijad saavad 20 € Safebet'i. Sisselogimine ja verifitseerimine Smart ID, EstEID Mobile või EstEID ID-kaardiga. Võidud makstakse välja välkkiirelt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Copyright 2024 Eesti spordiennustus