Lyon vastu Olympiakos Piraeus 2024-09-26 koefitsiendid ja analüüs

UEFA Euroopa Liiga – Lyon vs Olympiakos Piraeus

Ülevaade mängust

UEFA Euroopa Liiga mäng, kus kohtuvad Lyon ja Olympiakos Piraeus, toimub 26. septembril 2024 algusega kell 19:00. Mäng toimub Groupama staadionil, mis asub Décines-Charpieu's, Prantsusmaal. Mõlemad meeskonnad on tuntud oma võistlusvaimu ja kindla mänguplaaniga, mistõttu võib oodata põnevat kohtumist.

Mängupildi analüüs

Statistiliselt on Lyon viimastes mängudes näidanud ebastabiilset jõudlust, mis võib viidata meeskonna raskustele taktika ja konditsiooni säilitamisel. Meeskond on kaotanud kolm, viigistanud ühe ja võitnud ühe viimase viie mängu jooksul. Lyon tugineb tugevasti oma võtmemängijatele nagu Alexandre Lacazette ja Maxence Caqueret, et tagada võit koduväljakul. Olympiakos Piraeus on seevastu näidanud natuke paremat vormi, võites kolme oma viimases viies mängus ja viigistades ühe. Nende võtmemängija Giorgos Masouras ja väravakütt Roman Yaremchuk mängivad olulist rolli nende ründemängus.

Kodu meeskonna eelmised mängud

2024-09-22: Lyon 2 – 3 Marseille (Groupama Stadium, Décines-Charpieu)
2024-09-15: Lens 00 Lyon (Stade Bollaert-Delelis, Lens)
2024-08-30: Lyon 4 – 3 Strasbourg (Groupama Stadium, Décines-Charpieu)
2024-08-24: Lyon 0 – 2 Monaco (Groupama Stadium, Décines-Charpieu)
2024-08-18: Rennes 3 – 0 Lyon (Roazhon Park, Rennes)

Võõrsil meeskonna eelmised mängud

2024-09-21: Aris Thessalonikis 2 – 1 Olympiakos Piraeus (Stadio Harilaou Kleánthis Vikelídis, Thessaloníki)
2024-09-15: Olympiakos Piraeus 00 Panetolikos (Stadio Georgios Karaiskáki, Piraeus)
2024-08-31: Lamia 03 Olympiakos Piraeus (Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias, Lamia)
2024-08-26: Olympiakos Piraeus 2 – 1 Kallithea (Stadio Georgios Karaiskáki, Piraeus)
2024-08-17: Volos NFC 02 Olympiakos Piraeus (Panthessaliko Stadio, Volos)

Vormikõver

Lyon on oma viimases viies mängus saanud vaid ühe võidu, viigistanud ühe ja kaotanud kolm. See näitab, et meeskonnal on raskusi oma rütmi leidmisega, kuid koduväljakul saavad nad toetuda fännide toele. Olympiakos Piraeus võitis kolm oma viimases viies mängus ja viigistas ühe, mis näitab nende head vormi. Eriti võõrsilmängudes on nad näidanud tugevat kaitsemängu ja efektiivset rünnakut.

Kodu meeskonna vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijad

  • Alexandre Lacazette – diskvalifitseeritud
  • Clinton Mata – vigastatud
  • Sael Kumbedi Nseke – vigastatud

Võõrsil meeskonna vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijad

  • Andreas Ndoj – vigastatud
  • Roman Yaremchuk – vigastatud
  • Kristoffer Velde – vigastatud

Head potentsiaalsed panused mängule

Arvestades meeskondade hiljutisi esitusi ja vigastusi, on mõningad head panustamisvõimalused:
  • Võitja: Lyon – koefitsient 1.90
  • Mõlemad meeskonnad skoorivad: Jah – koefitsient 1.70
  • Üle 2.5 värava: koefitsient 1.80
  • Alexandre Lacazette lööb värava igal ajal: koefitsient 2.25

Kollaste kaartide potentsiaalsed stsenaariumid

Kohtumine võib muutuda pingeliseks, eriti keskväljal, kus mängivad agressiivsed mängijad. Nicolas Tagliafico ja Nemanja Matic on teada-tuntud oma füüsilise mängustiili poolest, mistõttu on nad kõrge riskiga kollase kaardi saajate nimekirjas. Mõlema meeskonna kaitsjaid tuleb jälgida, kuidas nad hakkama saavad kiirete ründajatega.

Võtmemängijad

Alexandre Lacazette (Lyon) Lacazette on Lyoni rünnaku tuumik ja palju sõltub tema mänguvormist. Hiljutised esitused on näidanud häid oskusi, kuid mänguolukorrad ja vastaste taktika võivad mõjutada tema tõhusust. Ennustatakse, et Lacazette võiks saada vähemalt ühe löögi raamidesse ja lootust on väravale. Giorgos Masouras (Olympiakos Piraeus) Masouras on Olympiakose rünnakuliider, kelle kiirus ja tehnika teevad temast võtmemängija. Ta on suurepärane nii loovate söötude andmisel kui ka väravate löömisel. Tema treeningvorm ja kaasaegsed esitused viitavad, et ta võib mängus lüüa vähemalt ühe värava või aidata meeskonda resultatiivsete söötudega. Ole valmis põnevaks mänguks ja naudi Euroopa klubijalgpalli tipptaset Groupama staadionil!
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta.
0
Tasuta spinnid.
5.0
Respin on Pay N Play kasiino, mis pakub tasuta tervitusboonust kuni 300 eurot. See raha antakse 30 vooru jooksul (10 € iga vooru kohta) iga 400 teenitud XP eest. Samuti saad rakeback- ja cashback-boonuseid kogu oma mängimise eest.
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta
0
Tasuta spinnid.
5.0
Epicbet on suutnud koondada kõik, mida mängija soovib, ühte kohta. See on nii eepiline kasiino kui ka eepiline kihlvedude sait. Olles samas piisavalt helde, et pakkuda tervitusboonust kuni 300 eurot ilma panustamisnõueteta JA nii rakeback- kui ka cashback-programme KÕIGILE oma mängijatele. Sellest paremaks ei saa!
100€
Tervitusboonus.
0
Tasuta spinnid.
4.8
Optibet oli üks esimesi litsentseeritud kasiinosid Eestis ja on endiselt üks parimaid. Alusta oma seiklust siin 100% boonusega kuni 100€.
150€
100-300% Tervitusboonus.
50
Tasuta spinnid.
4.8
Coolbet on üks tuntumaid kasiinosid Eestis. Siin saad valida, kas mängida 100% kasiinoboonusega kuni 150€ + 50 tasuta spinni Book of Dead mänguautomaadis või 300% kasiinoboonusega, kus hoiustad 10€ ja saad mängida 40€.
100€
Kihlvedude või kasiino boonus.
100
Tasuta spinnid.
4.5
X3000 on Eesti Pay N Play kasiino, mis pakub 100% boonust kuni 100 €. Kasiinomängijad saavad 100 tasuta lisakäiku ja kihlvedude mängijad saavad 20 € Safebet'i. Sisselogimine ja verifitseerimine Smart ID, EstEID Mobile või EstEID ID-kaardiga. Võidud makstakse välja välkkiirelt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Copyright 2024 Eesti spordiennustus