Nottingham Forest vastu Fulham 2024-09-28 koefitsiendid ja analüüs

Premier League – Nottingham Forest vs Fulham

Mängueelsed Kommentaarid

Premier League'i 6. mängupäeval kohtuvad Nottingham Forest ja Fulham. Mäng toimub The City Ground staadionil Nottinghamis, Nottinghamshire's. Kodumeeskond Nottingham Forest pole viimasel ajal koduväljakul kaotanud ning ootab tugevat mängu ka seekord. Võõrsil mängiv Fulham otsib oma võimalusi ja tahab kindlasti näidata, miks nad on Premier League'is konkurentsivõimelised.

Mängupildi analüüs

Statistika kohaselt on Nottingham Forest viimastes mängudes näidanud stabiilset vormi. Nad on kogunud väärtuslikke punkte ja suudavad tugevas konkurentsis seista. Eriti silmapaistvad mängijad on olnud Chris Wood ja Taiwo Awoniyi, kes on mõlemad olulised ründemängijad. Key vigastusteta olema endiselt võimekad kandma meeskonna ründekohustusi. Fulhami meeskond on samuti heades esitustes ning nende rünnakut juhib Raul Jimenez, kes on ohtlik vasturünnakutel. Fulham võib kasutada varajast survet, et lõhkuda Nottingham Forest'i kaitseliini ja seeläbi väravaid lüüa. Mõlemad meeskonnad sõltuvad oma võtmemängijate suurepärastest esitustest.

Kodu meeskonna eelmised mängud

  • 2024-09-22: Brighton 2 – 2 Nottingham Forest (American Express Stadium, Falmer, East Sussex)
  • 2024-09-14: Liverpool 0 – 1 Nottingham Forest (Anfield, Liverpool)
  • 2024-08-31: Nottingham Forest 1 – 1 Wolves (The City Ground, Nottingham, Nottinghamshire)
  • 2024-08-28: Nottingham Forest 1 – 1 Newcastle (The City Ground, Nottingham, Nottinghamshire)
  • 2024-08-24: Southampton 0 – 1 Nottingham Forest (St. Mary's Stadium, Southampton, Hampshire)

Võõrsil meeskonna eelmised mängud

  • 2024-09-21: Fulham 3 – 1 Newcastle (Craven Cottage, London)
  • 2024-09-17: Preston 1 – 1 Fulham (Deepdale, Preston)
  • 2024-09-14: Fulham 1 – 1 West Ham (Craven Cottage, London)
  • 2024-08-31: Ipswich 1 – 1 Fulham (Portman Road, Ipswich, Suffolk)
  • 2024-08-27: Birmingham 0 – 2 Fulham (St. Andrew's @ Knighthead Park, Birmingham)

Vormikõver

Nottingham Forest on viimastes mängudes olnud heas vormis, saavutades mitmeid viike tugeva konkurentsiga ning tähtsate võitudega. Võidud koduväljakul ja võõrsil demonstreerivad nende võitlusvaimu ja taktikalist paindlikkust. Fulham on samuti hea vormi juures, näidates oskust väravaid lüüa ja mänge võita. Nende viigimängud tähendavad, et neil on varakult sees karastusvõimet ja nad ei murene surve all.

Kodu meeskonna vigastused ja diskvalifitseeritud mängijad

  • Neco Williams – vigastus
  • Morgan Gibbs-White – vigastus
  • Ola Aina – diskvalifitseeritud

Võõrsil meeskonna vigastused ja diskvalifitseeritud mängijad

  • Ryan Sessegnon – vigastus
  • Harry Wilson – vigastus
  • Andreas Pereira – diskvalifitseeritud

Head potentsiaalsed panused mängule

Mäng võib olla tasavägine, kuid koduväljakueelise tõttu on Nottingham Forest ehk veidi tõenäolisem võitja. Üks võtmeküsimus on, kas mõlemad meeskonnad suudavad väravaid lüüa. Samuti võiks kaaluda hilise värava panust, kuna mõlemad meeskonnad on näidanud vastupidavust lõpuminutitel.
  • Nottingham Forest võit – 2.40
  • Mõlemad meeskonnad skoorivad – 1.75
  • Varane värav (esimese 30 minuti jooksul) – 2.20
  • Üle 2.5 värava – 2.00

Kollased kaardid ja mängu võtmepõhjused

Mängus võiks tekkida mitmeid kollaseid kaarte, kuna mõlemad meeskonnad mängivad agressiivset jalgpalli. Mängijad nagu Ola Aina ja Harrison Reed võivad saada asjakohaste põhjustega kaarte kaitses ja keskväljal tehtud rikete tõttu.

Võtmemängijad

Nottingham Forest:

Taiwo Awoniyi on olnud kodumeeskonna võtmeründaja viimastes mängudes. Tema kiirus ja väravalöömise oskused saavad olema olulised Forest’i rünnakute juhtimiseks. Ennustatavalt võiks ta lüüa 1–2 väravat ja anda resultatiivset söötu – mõlemad panused oleksid mõistlikud.

Fulham:

Raul Jimenez on Fulham’i võtmemängija oma võime tõttu lüüa väravaid ja hoida rünnakuid elavana. Teda tasub jälgida, kuna tema panus võib otsustada mängu saatuse. Ennustatavalt võib Jimenez lüüa vähemalt ühe värava ja anda resultatiivseid sööte. Meeskonnad on hästi valmistunud ja ootame põnevat mängu The City Ground’i staadionil!
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta
0
Tasuta spinnid.
5.0
Epicbet on suutnud koondada kõik, mida mängija soovib, ühte kohta. See on nii eepiline kasiino kui ka eepiline kihlvedude sait. Olles samas piisavalt helde, et pakkuda tervitusboonust kuni 300 eurot ilma panustamisnõueteta JA nii rakeback- kui ka cashback-programme KÕIGILE oma mängijatele. Sellest paremaks ei saa!
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta.
0
Tasuta spinnid.
5.0
Respin on Pay N Play kasiino, mis pakub tasuta tervitusboonust kuni 300 eurot. See raha antakse 30 vooru jooksul (10 € iga vooru kohta) iga 400 teenitud XP eest. Samuti saad rakeback- ja cashback-boonuseid kogu oma mängimise eest.
100€
Tervitusboonus.
0
Tasuta spinnid.
4.8
Optibet oli üks esimesi litsentseeritud kasiinosid Eestis ja on endiselt üks parimaid. Alusta oma seiklust siin 100% boonusega kuni 100€.
150€
100-300% Tervitusboonus.
50
Tasuta spinnid.
4.8
Coolbet on üks tuntumaid kasiinosid Eestis. Siin saad valida, kas mängida 100% kasiinoboonusega kuni 150€ + 50 tasuta spinni Book of Dead mänguautomaadis või 300% kasiinoboonusega, kus hoiustad 10€ ja saad mängida 40€.
100€
Kihlvedude või kasiino boonus.
100
Tasuta spinnid.
4.5
X3000 on Eesti Pay N Play kasiino, mis pakub 100% boonust kuni 100 €. Kasiinomängijad saavad 100 tasuta lisakäiku ja kihlvedude mängijad saavad 20 € Safebet'i. Sisselogimine ja verifitseerimine Smart ID, EstEID Mobile või EstEID ID-kaardiga. Võidud makstakse välja välkkiirelt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Copyright 2024 Eesti spordiennustus