Olympiakos Piraeus vastu SC Braga 2024-10-03 koefitsiendid ja analüüs

UEFA Europa League – Olympiakos Piraeus vs SC Braga

Ülevaade

Olympiakos Piraeus ja SC Braga lähevad vastamisi UEFA Europa League'i alagrupiturniiri 2. vooru mängus. Kohtumine peetakse 3. oktoobril 2024 Stadio Georgios Karaiskakisel, mis asub Pireuse linnas Kreekas. Olympiakos on tuntud oma koduväljaku eelise poolest, samas kui SC Braga soovib korrata oma hiljutisi muljetavaldavaid esinemisi eurosarjas.

Mängupildi analüüs

Viimaste mängude põhjal võib eeldada, et Olympiakos Piraeus alustab mängu agressiivselt, püüdes koduväljakueelist maksimaalselt ära kasutada. Olympiakose meeskond on viimasel ajal ebastabiilse vormi tõttu surve all, kuid nende koduväljaku esinemised on olnud üldiselt positiivsed.

SC Braga on heas vormis ja nende ründeosakond on näidanud tugevaid esitusi, eriti nende hiljutistes mängudes koduliigas ja Euroopa sarjas. Kui Braga suudab oma rünnakuliini täielikult ära kasutada, võib see pakkuda neile suuri võimalusi vasturünnakuteks.

Võtmemängijad:

Olympiakos Piraeus: Youssef El-Arabi – Meeskonna tähtmängija ja peamine väravakütt. El-Arabi on alati ohtlik vastase värava ees ja võib mängu kulgu märkimisväärselt mõjutada.

SC Braga: Ricardo Horta – Bragal on võimalus toetuda Hortale, kes on suurepärane ründemängija ja võib mängu murdepunkte luua oma kiiruse ja tehniliste oskuste poolest.

Kodu meeskonna eelmised mängud

2024-09-29: Olympiakos Piraeus 2 – 0 Atromitos (Stadio Georgios Karaiskakis, Piraeus)
2024-09-26: Lyon 2 – 0 Olympiakos Piraeus (Groupama Stadium, Décines-Charpieu)
2024-09-21: Aris Thessalonikis 2 – 1 Olympiakos Piraeus (Stadio Harilaou Kleánthis Vikelídis, Thessaloníki)
2024-09-15: Olympiakos Piraeus 0 – 0 Panetolikos (Stadio Georgios Karaiskakis, Piraeus)
2024-08-31: Lamia 0 – 3 Olympiakos Piraeus (Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias, Lamia)

Võõrsil meeskonna eelmised mängud

2024-09-29: SC Braga 4 – 0 Rio Ave (Estádio Municipal de Braga, Braga)
2024-09-26: SC Braga 2 – 1 Maccabi Tel Aviv (Estádio Municipal de Braga, Braga)
2024-09-20: Nacional 0 – 3 SC Braga (Estádio da Madeira, Ilha da Madeira)
2024-09-15: SC Braga 0 – 2 Guimaraes (Estádio Municipal de Braga, Braga)
2024-09-01: GIL Vicente 0 – 0 SC Braga (Estádio Cidade de Barcelos, Barcelos)

Vormikõver

Olympiakos Piraeus on viimastel mängudel olnud võrdlemisi ebastabiilne, mis võib mõjuda nende moraalile. Ehkki neil on koduväljakueelis, peavad nad vältima eelmistes mängudes tehtud vigu.

SC Braga on viimastes mängudes näidanud väga head vormi, võites enamikku oma kohtumistest ja näidates erksat rünnakut. See annab neile kindlustunnet ja võib mängule olulist mõju avaldada.

Kodu meeskonna vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijad

  • G. Martins (Hamstring Injury)
  • G. Masouras (Hamstring Injury)

Võõrsil meeskonna vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijad

  • J. Moutinho (Calf Injury)
  • Robson Bambu (Muscle Injury)

Head potentsiaalsed panused mängule

Arvestades, et Olympiakos mängib kodus ja Braga on heas vormis, näib mõlema meeskonna skoorimine tõenäoline. Samuti võib esimene värav tulla varases faasis, eriti Olympiakose intensiivse alguse tõttu. Potentsiaalsed panused:

  • Mõlemad meeskonnad skoorivad: Jah (1.75)
  • Esimene värav: Olympiakos (1.67)
  • Alla 3.5 värava mängus (1.33)

Kollased kaardid ja võtmekohtumised

Mängijad nagu Ruben Semedo Olympiakosest ja Al Musrati Bragast on tuntud oma agressiivse mängustiili poolest ja võivad saada kollase kaardi. Võtmekohtumistes, näiteks keskväli lahingutes ja kaitsjate vastasseisus ründajatega, võivad tekkida olukorrad, kus need mängijad võivad distsipliini rikkuda.

Võtmemängijad

Olympiakos Piraeus: Youssef El-Arabi
El-Arabi on Olympiakose ründe tuumik ja tema ohtlikkus värava ees võib muuta mängu kulgu. Oma viimastes mängudes on ta näidanud üles head väravaühtlust ja oskusi, mis on meeskonnale hindamatud. SC Braga: Ricardo Horta
Horta on Braga ründeliini võtmemängija, kelle kiirus ja tehnilised oskused võivad tekitada kaitses suuri probleeme Olimpikosele. Ta on olnud meeskonna jaoks otsustav mängija ja tema seisund võib otsustada mängu käigu.

300€
Boonus ilma panustamisnõueteta.
0
Tasuta spinnid.
5.0
Respin on Pay N Play kasiino, mis pakub tasuta tervitusboonust kuni 300 eurot. See raha antakse 30 vooru jooksul (10 € iga vooru kohta) iga 400 teenitud XP eest. Samuti saad rakeback- ja cashback-boonuseid kogu oma mängimise eest.
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta
0
Tasuta spinnid.
5.0
Epicbet on suutnud koondada kõik, mida mängija soovib, ühte kohta. See on nii eepiline kasiino kui ka eepiline kihlvedude sait. Olles samas piisavalt helde, et pakkuda tervitusboonust kuni 300 eurot ilma panustamisnõueteta JA nii rakeback- kui ka cashback-programme KÕIGILE oma mängijatele. Sellest paremaks ei saa!
100€
Tervitusboonus.
0
Tasuta spinnid.
4.8
Optibet oli üks esimesi litsentseeritud kasiinosid Eestis ja on endiselt üks parimaid. Alusta oma seiklust siin 100% boonusega kuni 100€.
150€
100-300% Tervitusboonus.
50
Tasuta spinnid.
4.8
Coolbet on üks tuntumaid kasiinosid Eestis. Siin saad valida, kas mängida 100% kasiinoboonusega kuni 150€ + 50 tasuta spinni Book of Dead mänguautomaadis või 300% kasiinoboonusega, kus hoiustad 10€ ja saad mängida 40€.
100€
Kihlvedude või kasiino boonus.
100
Tasuta spinnid.
4.5
X3000 on Eesti Pay N Play kasiino, mis pakub 100% boonust kuni 100 €. Kasiinomängijad saavad 100 tasuta lisakäiku ja kihlvedude mängijad saavad 20 € Safebet'i. Sisselogimine ja verifitseerimine Smart ID, EstEID Mobile või EstEID ID-kaardiga. Võidud makstakse välja välkkiirelt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Copyright 2024 Eesti spordiennustus