Athletic Club vastu AZ Alkmaar 2024-10-03 koefitsiendid ja analüüs

UEFA Europa League – Athletic Club vs AZ Alkmaar

Ülevaade

UEFA Europa League kohtumine Athletic Clubi ja AZ Alkmaari vahel toimub 3. oktoobril 2024 San Mamés Barria staadionil Bilbaos. Athletic Club loodab koduväljakul jätkata oma jõudu, samal ajal kui AZ Alkmaar püüab soositud meeskonna vastu üllatada. Mängu alustatakse kohaliku aja järgi kell 21:00.

Mängupildi analüüs

Athletic Club alustab kindlasti tugeva survega, arvestades nende kodumängu eeliseid ja viimaseid vorme, kus nad näitasid stabiilset tulemuste joont. Nad on saavutanud tugevad tulemused viimastes La Liga mängudes ja UEFA Europa League mängudes, eriti mainimist väärivad viigid Sevilla ja AS Roma vastu. Vigastuste tõttu peavad nad läbi ajama ilma Y. Alvarez, A. Herrera, B. Prados Diaz, O. Sancet ja U. Simon-ita, mis võib nende mängu mõjutada, kuid mitmekülgsuse ja sügavuse tõttu ei pruugi see olla liiga suur probleem. AZ Alkmaar tuleb mängule teades, et nad on viimastes mängudes näidanud nii suurepäraseid kui ka pettumust valmistavaid tulemusi. Nende 9-1 võit Heerenveeni üle Eredivisies on kindlasti tähelepanuväärne, kuid nad kaotasid Utrechtile, mis näitab teatud ebastabiilsust. Vigastused W. Goes ja S. Westerveld võivad vähendada nende kaitse tugevust. Võtmemängijad nagu Troy Parrott ja Nico Serrano peavad oma parimat vormi näitama.

Kodu meeskonna eelmised mängud

  • 2024-09-29: Athletic Club 11 Sevilla (San Mamés Barria, Bilbao)
  • 2024-09-26: AS Roma 1 – 1 Athletic Club (Stadio Olimpico, Roma)
  • 2024-09-22: Athletic Club 3 – 1 Celta Vigo (San Mamés Barria, Bilbao)
  • 2024-09-19: Leganes 0 – 2 Athletic Club (Estadio Municipal de Butarque, Leganés)
  • 2024-09-15: Las Palmas 2 – 3 Athletic Club (Estadio de Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria)

Võõrsil meeskonna eelmised mängud

  • 2024-09-29: AZ Alkmaar 1 – 2 Utrecht (AFAS Stadion, Alkmaar)
  • 2024-09-25: AZ Alkmaar 3 – 2 IF Elfsborg (AFAS Stadion, Alkmaar)
  • 2024-09-20: PEC Zwolle 1 – 2 AZ Alkmaar (MAC³PARK Stadion, Zwolle)
  • 2024-09-14: AZ Alkmaar 9 – 1 Heerenveen (AFAS Stadion, Alkmaar)
  • 2024-08-30: Waalwijk 0 – 3 AZ Alkmaar (Mandemakers Stadion, Waalwijk)

Vormikõver

Athletic Club on viimastes mängudes näidanud head vormi, eriti koduväljakul, kus nad suutsid edestada Celta Vigot ja viigistada Sevillaga. AZ Alkmaar samas on olnud veidi ebastabiilsem, kuigi nende võit IF Elfsborgi üle ja purustav edu Heerenveeni vastu näitavad nende potentsiaali.

Kodu meeskonna vigastused ja puudumised

  • Y. Alvarez (lihasvigastus)
  • A. Herrera (lihasvigastus)
  • B. Prados Diaz (vigastus)
  • O. Sancet (lihasvigastus)
  • U. Simon (randmevigastus)

Võõrsil meeskonna vigastused ja puudumised

  • W. Goes (vigastus)
  • S. Westerveld (põlvevigastus)

Head potentsiaalsed panused mängule

Arvestades Athletic Clubi koduvormi ja AZ Alkmaari vigastusi, võib olla mõistlik panustada kodumeeskonna võidule. Samuti võivad mõlema meeskonna eesmärgid olla hea panus, eriti arvestades AZ Alkmaari viimaseid kõrge skooriga mänge.
Potentsiaalsed panused:
  • Kodumeeskond võidab (1.67)
  • Mõlemad meeskonnad skoorivad (1.80)
  • Vähem kui 3.5 väravat (1.36)
  • Üle 2.5 värava (1.91)
Potentsiaalsed kollased kaardid
Kollase kaardi puhul tasub jälgida mängijaid nagu Mikel Vesga, kes oma agressiivsuse ja keskvältkonna rolli tõttu võib kergesti hoiatuse saada. AZ Alkmaari poolel võib Jordy Clasie suurema tõenäosusega kaardi saada oma kaitsvate ülesannete tõttu.
Võtmemängijad
Nico Williams Athletic Clubi ründajana on olnud viimastes mängudes suurepärane oma kiiruse ja osavusega. Tema löögid väravale ja resultatiivsed sööstud võivad otsustada mängu tulemuse. Ennustame, et tal võib olla vähemalt üks värav/assist selles mängus. AZ Alkmaari võtmemängija on kindlasti Troy Parrott, kes on meeskonna juhtiv ründaja ning väravaootus on kõrge. Tema viimased mängud on näidanud suurt vormi, eriti 9-1 võidus Heerenveeni vastu. Eeldatav vihmane jahe ilm võib mängu dünaamikat samuti mõjutada, eelistades tehniliselt paremaks peetavat Athletic Club'i koosseisu, kes suudab mängida raskemates tingimustes. Uuendused ilmaennustuse kohta, mängu eelvaade ja muud detailid võivad olla kättesaadavad mängupäeval, nii et hoolitse, et sind midagi olulist ei läheks mööda!
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta
0
Tasuta spinnid.
5.0
Epicbet on suutnud koondada kõik, mida mängija soovib, ühte kohta. See on nii eepiline kasiino kui ka eepiline kihlvedude sait. Olles samas piisavalt helde, et pakkuda tervitusboonust kuni 300 eurot ilma panustamisnõueteta JA nii rakeback- kui ka cashback-programme KÕIGILE oma mängijatele. Sellest paremaks ei saa!
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta.
0
Tasuta spinnid.
5.0
Respin on Pay N Play kasiino, mis pakub tasuta tervitusboonust kuni 300 eurot. See raha antakse 30 vooru jooksul (10 € iga vooru kohta) iga 400 teenitud XP eest. Samuti saad rakeback- ja cashback-boonuseid kogu oma mängimise eest.
100€
Tervitusboonus.
0
Tasuta spinnid.
4.8
Optibet oli üks esimesi litsentseeritud kasiinosid Eestis ja on endiselt üks parimaid. Alusta oma seiklust siin 100% boonusega kuni 100€.
150€
100-300% Tervitusboonus.
50
Tasuta spinnid.
4.8
Coolbet on üks tuntumaid kasiinosid Eestis. Siin saad valida, kas mängida 100% kasiinoboonusega kuni 150€ + 50 tasuta spinni Book of Dead mänguautomaadis või 300% kasiinoboonusega, kus hoiustad 10€ ja saad mängida 40€.
100€
Kihlvedude või kasiino boonus.
100
Tasuta spinnid.
4.5
X3000 on Eesti Pay N Play kasiino, mis pakub 100% boonust kuni 100 €. Kasiinomängijad saavad 100 tasuta lisakäiku ja kihlvedude mängijad saavad 20 € Safebet'i. Sisselogimine ja verifitseerimine Smart ID, EstEID Mobile või EstEID ID-kaardiga. Võidud makstakse välja välkkiirelt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Copyright 2024 Eesti spordiennustus