Alaves vastu Barcelona 2024-10-06 koefitsiendid ja analüüs

La Liga – Deportivo Alavés vs FC Barcelona Eelvaade

Mängu Ülevaade

Tulemas on La Liga regulaarse hooaja 9. mänguvoor, kus vastamisi astuvad Deportivo Alavés ja FC Barcelona. Mäng toimub 06. oktoobril 2024 kell 16:15 kohaliku aja järgi Estadio de Mendizorrotza staadionil Vitoria-Gasteizis. Barcelona kohtub keerulises võõrsilmängus Alavési meeskonnaga. Vihmane ilm võib samuti lisada mängule oma osa, nii pidades fännid ja meeskonnad valvel.

Mängupildi Analüüs

Mängu alguses ootame tugevamat survet FC Barcelona poolt, kuna nad püüavad kiiresti mängu kontrolli haarata. Arvestades Alavési hetkevormi, võivad nad olla valmis vastu lööma kontrateedelt. Alavési meeskonna jaoks on suured kaotused vigastuste tõttu, eriti kaitsjate H. Novoa Ramos ja A. Sedlari puudumisel. Samal ajal peab Barcelona toime tulema mitmete võtmemängijate puudumisega, mis hõlmavad R. Araujot, M. Bernali ja Gavit. Barcelona võiks oma tugevust põhjalikumalt väljendada tänu Robert Lewandowski kohalolekule, kes on ohtlik ründaja ning suurepärane väravate realiseerija. Tema koostöö Raphinhaga võib mängu otsustada. Alavési poolel on oluline jälgida Carlos Benavidezi'i panust, kes on keskväli korraldaja ja suudab mängu tempot kontrollida.

Kodu Meeskonna Eelmised Mängud

  • 2024-09-28: Getafe 2 – 0 Alaves (Estadio Coliseum, Getafe)
  • 2024-09-24: Real Madrid 3 – 2 Alaves (Estadio Santiago Bernabéu, Madrid)
  • 2024-09-20: Alaves 2 – 1 Sevilla (Estadio de Mendizorroza, Vitoria-Gasteiz)
  • 2024-09-14: Espanyol 3 – 2 Alaves (Stage Front Stadium, Cornella de Llobregat)
  • 2024-09-01: Alaves 2 – 0 Las Palmas (Estadio de Mendizorroza, Vitoria-Gasteiz)

Võõrsil Meeskonna Eelmised Mängud

  • 2024-10-01: Barcelona 5 – 0 BSC Young Boys (Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona)
  • 2024-09-28: Osasuna 4 – 2 Barcelona (Estadio El Sadar, Iruñea)
  • 2024-09-25: Barcelona 1 – 0 Getafe (Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona)
  • 2024-09-22: Villarreal 1 – 5 Barcelona (Estadio de la Cerámica, Villarreal)
  • 2024-09-19: Monaco 2 – 1 Barcelona (Stade Louis-II, Monaco)

Vormikõver

Alavés on näidanud ebaühtlast vormi, kus on kaotusi tugevale vastasele nagu Real Madrid, aga ka võite selliste tiimide vastu nagu Las Palmas. Barcelona on võitnud võimsalt Euroopa mängudes, kuid koduliigas on ette tulnud ka kaotusi nagu Osasuna vastu. Viimasest mängust saadud kindel võit BSC Young Boysi üle tõstab kindlasti nende moraali.

Kodu Meeskonna Vigastatud ja Diskvalifitseeritud Mängijad

  • H. Novoa Ramos – Lihasevigastus
  • A. Sedlar – Lihasevigastus

Võõrsil Meeskonna Vigastatud ja Diskvalifitseeritud Mängijad

  • R. Araujo – Lihasevigastus
  • M. Bernal – Põlvevigastus
  • A. Christensen – Vigastus
  • Gavi – Põlvevigastus
  • F. Lopez – Lihasevigastus
  • D. Olmo – Lihasevigastus
  • M. ter Stegen – Põlvevigastus

Head Potentsiaalsed Panused Mängule

– Barcelona võit: 1.57 – Esimene värav – Barcelona: 1.40 – Over 2.5 väravad mängus: 1.62 – Robert Lewandowski lööb värava: 2.05 Kollaste kaartide ennustus on keeruline teha, kuid Joan Jordan on nimekirjas väikese ohukoefitsiendiga kaardi saamiseks. Võtmekohtumised keskenduvad just Barcelona rünnakule ning Alavési vasturünnakutele, kus võimalikust füüsilisest mängust võivad kaardipõhised karistused tekkida.

Võtmemängijad

Robert Lewandowski (FC Barcelona)

Lewandowski tugevaim külg on tema väravalöömise instinktid ja võime realiseerida lootusetudki olukorrad. Tema füüsilne kohalolek ründeteravikus koos kiirete liikumiste ja suurepärase positsioneerimisega muudavad temast Barcelona rünnaku ajal vaieldamatu võtmemängija. Selle mängu ennustused võiksid hõlmata vähemalt ühe värava löömist või otsustavat mänguvoogu tekitavat lõpetamist.

Carlos Benavidez (Deportivo Alavés)

Benavidez on meeskonna keskvaldkonna tõeline süda, kes suudab mängutempot dikteerida ja vastaseid blokeerida. Tema panus mänguplaani täitmises ja plokkide ülesehitamises on hindamatu, eriti kui Alavés püüab Barcelona edurida pidurdada. Ennustused, kus ta võib silma torgata, oleksid mitmed edukad purjed või vaheltlõiked, mis võivad mängu kulgu muuta. Kokkuvõttes on oodata põnevat ja pingelist kohtumist, kus Barcelona püüab kasutada oma eduseisu ning Alavés hoida enda staadionil kinni punktidest.
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta.
0
Tasuta spinnid.
5.0
Respin on Pay N Play kasiino, mis pakub tasuta tervitusboonust kuni 300 eurot. See raha antakse 30 vooru jooksul (10 € iga vooru kohta) iga 400 teenitud XP eest. Samuti saad rakeback- ja cashback-boonuseid kogu oma mängimise eest.
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta
0
Tasuta spinnid.
5.0
Epicbet on suutnud koondada kõik, mida mängija soovib, ühte kohta. See on nii eepiline kasiino kui ka eepiline kihlvedude sait. Olles samas piisavalt helde, et pakkuda tervitusboonust kuni 300 eurot ilma panustamisnõueteta JA nii rakeback- kui ka cashback-programme KÕIGILE oma mängijatele. Sellest paremaks ei saa!
150€
100-300% Tervitusboonus.
50
Tasuta spinnid.
4.8
Coolbet on üks tuntumaid kasiinosid Eestis. Siin saad valida, kas mängida 100% kasiinoboonusega kuni 150€ + 50 tasuta spinni Book of Dead mänguautomaadis või 300% kasiinoboonusega, kus hoiustad 10€ ja saad mängida 40€.
100€
Tervitusboonus.
0
Tasuta spinnid.
4.8
Optibet oli üks esimesi litsentseeritud kasiinosid Eestis ja on endiselt üks parimaid. Alusta oma seiklust siin 100% boonusega kuni 100€.
100€
Kihlvedude või kasiino boonus.
100
Tasuta spinnid.
4.5
X3000 on Eesti Pay N Play kasiino, mis pakub 100% boonust kuni 100 €. Kasiinomängijad saavad 100 tasuta lisakäiku ja kihlvedude mängijad saavad 20 € Safebet'i. Sisselogimine ja verifitseerimine Smart ID, EstEID Mobile või EstEID ID-kaardiga. Võidud makstakse välja välkkiirelt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Copyright 2024 Eesti spordiennustus