Sevilla vastu Real Betis 2024-10-06 koefitsiendid ja analüüs

La Liga – Sevilla vs Real Betis

Sevilla ja Real Betis ettevalmistuvad vastasseisuks La Liga 9. voorus, mis toimub Estadiol Ramón Sánchez Pizjuánis Sevillas. Mäng toimub 6. oktoobril 2024 kell 19:30 (kohalik aeg). Sevilla asub tabelis keskmisel kohal, olles alustanud hooaega kõikuva vormiga, samas kui Real Betis püüab samuti ronida kõrgemale tabeli tihedas keskosas.

Mängupildi analüüs

Sevilla on hetkel kerge surve all, otsides oma mängustabiilsust. Nende võidud Getafe ja Valladolidi vastu näitavad, et kodus suudavad nad tugevasti mängida, kuid kaotused Alavesele ja Gironale viitavad kaitseliinis esinevatele probleemidele. Olulised mängijad, nagu Jesús Navas, peavad juhtima Sevilla kaitset ja rünnakut. Vigastustest puuduvad S. Niguez ja D. Sow, mis võib mõjutada keskvälist mängu.

Real Betis on samuti kogenud segaseid tulemusi, viies läbi võite ja kaotusi, hiljutise kaotusega Euroopa Konverentsiliigas Legia vastu, mis võib mõjutada nende moraali. Juanmi on Betise ründeliinile oluline mängija, ning tema võimed võivad määrata mängu tulemuse. Vigastatud mängijad W. Carvalho, Isco ja Y. Sabaly võivad vähendada Betisi läbimurdevõimet ja kaitset.

Kodu meeskonna eelmised mängud

  • 2024-09-29: Athletic Club 1 – 1 Sevilla (San Mamés Barria, Bilbao)
  • 2024-09-24: Sevilla 2 – 1 Valladolid (Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla)
  • 2024-09-20: Alaves 2 – 1 Sevilla (Estadio de Mendizorroza, Vitoria-Gasteiz)
  • 2024-09-14: Sevilla 1 – 0 Getafe (Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla)
  • 2024-09-01: Sevilla 0 – 2 Girona (Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla)

Võõrsil meeskonna eelmised mängud

  • 2024-10-03: Legia Warszawa 1 – 0 Real Betis (Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego, Warszawa)
  • 2024-09-29: Real Betis 1 – 0 Espanyol (Estadio Benito Villamarín, Sevilla)
  • 2024-09-26: Las Palmas 1 – 1 Real Betis (Estadio de Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria)
  • 2024-09-23: Real Betis 1 – 2 Mallorca (Estadio Benito Villamarín, Sevilla)
  • 2024-09-18: Real Betis 2 – 1 Getafe (Estadio Benito Villamarín, Sevilla)

Vormikõver

Sevilla on oma viimastes mängudes näidanud kaitseliini ebajärjekindlust, kohati õnnestudes koduväljakul, kuid olles keerulises võõrsil mängudes. Real Betis seevastu on näidanud tugevate tulemuste segunemist ebaõnnestumistega, eriti Euroopa tasandil, kuid nende viimane võit Espanyoli üle võib anda meeskonnale enesekindluse tõuke.

Kodu meeskonna vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijad

  • S. Niguez (Lihasevigastus)
  • D. Sow (Lihasevigastus)

Võõrsil meeskonna vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijad

  • W. Carvalho (Achilleuse kõõluse vigastus)
  • Isco (Jalavigastus)
  • Y. Sabaly (Lihasevigastus)

Head potentsiaalsed panused mängule

Sevilla on kodus üsna võitluslik ning mäng teie Sevilla võidu peale võiks olla mõistlik. Samuti tasub kaaluda panustamist mõlema meeskonna väravate peale, kuna mõlemad meeskonnad on näidanud võimet lüüa ja kaotada väravaid. Kollased kaardid võiksid mängus olla, arvestades mõlema meeskonna ägedat rivaalitsemist.

  • Sevilla võit (Koefitsient: 2.50)
  • Mõlemad meeskonnad skoorivad (Koefitsient: 1.91)
  • Kollased kaardid üle 6.5 (Koefitsient: 1.72)
  • Varajane värav (alla 30. minut, koefitsient: 1.83)

Kollased kaardid

Rangelt jälgimist vajab Romain Perraud, kes on tuntud oma agressiivsest stiilist. Kollased kaardid võivad olla mängu kulgu mõjutavad, eriti arvestades tihedat Derbi vastasseisu, kus emotsioonid on laes. Navas Sevilla pool võib samuti olla ohus, kui püüab katkestada Betisi vasturünnakuid.

Võtmemängijad

Sevilla – Jesús Navas on mängijana oluline Sevilla kaitses, eriti oma kiiruse ja kogemuste tõttu äärel. Ta võib lüüa ruumi üleslükkamise ja vasturünnakutel panustada. Läbimurded tema äärelt võivad otsustada rünnakute edukuse.

Real Betis – Juanmi on ründeliini võtmetegija, kellelt oodatakse väravaid. Tema oskus leida ruumi ja rünnata järsult annab Betisele suure edumaa vasturünnakutes. Tema värav võib otsustada mängutulemuse Betisi kasuks.

300€
Boonus ilma panustamisnõueteta.
0
Tasuta spinnid.
5.0
Respin on Pay N Play kasiino, mis pakub tasuta tervitusboonust kuni 300 eurot. See raha antakse 30 vooru jooksul (10 € iga vooru kohta) iga 400 teenitud XP eest. Samuti saad rakeback- ja cashback-boonuseid kogu oma mängimise eest.
300€
Boonus ilma panustamisnõueteta
0
Tasuta spinnid.
5.0
Epicbet on suutnud koondada kõik, mida mängija soovib, ühte kohta. See on nii eepiline kasiino kui ka eepiline kihlvedude sait. Olles samas piisavalt helde, et pakkuda tervitusboonust kuni 300 eurot ilma panustamisnõueteta JA nii rakeback- kui ka cashback-programme KÕIGILE oma mängijatele. Sellest paremaks ei saa!
100€
Tervitusboonus.
0
Tasuta spinnid.
4.8
Optibet oli üks esimesi litsentseeritud kasiinosid Eestis ja on endiselt üks parimaid. Alusta oma seiklust siin 100% boonusega kuni 100€.
150€
100-300% Tervitusboonus.
50
Tasuta spinnid.
4.8
Coolbet on üks tuntumaid kasiinosid Eestis. Siin saad valida, kas mängida 100% kasiinoboonusega kuni 150€ + 50 tasuta spinni Book of Dead mänguautomaadis või 300% kasiinoboonusega, kus hoiustad 10€ ja saad mängida 40€.
100€
Kihlvedude või kasiino boonus.
100
Tasuta spinnid.
4.5
X3000 on Eesti Pay N Play kasiino, mis pakub 100% boonust kuni 100 €. Kasiinomängijad saavad 100 tasuta lisakäiku ja kihlvedude mängijad saavad 20 € Safebet'i. Sisselogimine ja verifitseerimine Smart ID, EstEID Mobile või EstEID ID-kaardiga. Võidud makstakse välja välkkiirelt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Copyright 2024 Eesti spordiennustus